Training / cursus Facebook en Instagram marketing

De training of cursus ‘Facebook en Instagram Marketing’ maakt van jou een ware Like-expert! Van het simpelweg boosten van een Facebookpost tot het Insta-algoritme, de Facebookpixel of Stories. Het komt allemaal aan bod.

Wil jij een echte Like-expert worden?

Over één of meerdere dagdelen verspreid gaan we samen aan de slag in de wereld van Facebook en Instagram. We starten met het leren begrijpen van de potentiële klant. We doen dit door aan de slag te gaan met toegepaste psychologie, en dit te vertalen naar concrete voorbeelden. Je leert de technische mogelijkheden én beperkingen van Facebook en Instagram kennen. Bovendien ga je niet alleen met beide platformen zélf aan de slag, maar kijken we ook uitgebreid naar aanvullende software om Facebook en Instagram zo optimaal mogelijk in te zetten.

Natuurlijk krijg je na afloop van je training of cursus toegang tot ons Mijn Academy portal. Je vindt hier alle cursusinformatie terug, en kunt bovendien handige whitepapers, blogs en links bekijken.

Praktische informatie

Duur: minimaal 1 dag (8 uur inclusief pauzes) tot maximaal 8 dagdelen (1 dagdeel per week), afhankelijk van behoefte en kennisniveau van de klant

Cursusdata: in overleg

Tijdstip: in overleg

Locatie: Rakoon Marketing, Hilleshagerweg 110, 6281 BK Mechelen (NL)

Prijs: vanaf € 600,- excl. btw per persoon

Wil je meer informatie?