Aanbod

Instagram workshop nodig? Op zoek naar een interessante lezing voor jouw opleiding of team? Of kies je toch voor een workshop op maat?

Bekijk hier ons actuele aanbod.

Training / cursus Online Marketing

Zelf efficiënt aan de slag met online marketing? In onze training of cursus ‘Online Marketing’ komt o.a. social media marketing, e-mailmarketing, SEO, grafisch design en webdesign aan bod.

Training / cursus Facebook en Instagram Marketing

De training of cursus ‘Facebook en Instagram Marketing’ maakt van jou een ware Like-expert! Van het simpelweg boosten van een Facebookpost tot het Insta-algoritme, de Facebookpixel of Stories. Het komt allemaal aan bod.

Training / cursus LinkedIn Marketing

Een vacature onder de aandacht brengen? Of jouw nieuwe bedrijfsonderdeel bij potentiële klanten presenteren? Het is allemaal een eitje na het volgen van onze training of cursus ‘LinkedIn Marketing’.

Workshops

Over merkbeleving, toegepaste psychologie, bloggen, merkambassadeurs en meer. Bekijk hier ons aanbod workshops.

Lezingen / lectures

Maatwerk lezingen / lectures. Met humor en luchtigheid. Over social media, communicatie, psychologie & meer. Bij jullie op locatie, óf op een externe locatie.

Maatwerk

Vind je geen lezing, workshop of training die interessant kan zijn voor jezelf en/of jouw collega’s of medewerkers? Wanneer een onderwerp binnen ons vakgebied – of in het verlengde hiervan – valt, zijn er altijd mogelijkheden voor een lezing, workshop of training “op maat”.

Wil je meer informatie?