Maatwerk

Vind je geen lezing, workshop of training die interessant kan zijn voor jezelf en/of jouw collega’s of medewerkers? Wanneer een onderwerp binnen ons vakgebied – of in het verlengde hiervan – valt, zijn er altijd mogelijkheden voor een lezing, workshop of training “op maat”.

Soms is gewoon maatwerk nodig

Wanneer jij of je team behoefte hebben aan het verbeteren van de kennis met betrekking tot een specifiek onderwerp, is een maatwerk workshop, training of lecture vaak de beste optie. We inventariseren allereerst – geheel vrijblijvend – jullie wensen, en beoordelen of we hier op interessante wijze invulling aan kunnen geven. Hieruit volgt een offerte op basis van de arbeid en middelen die nodig zijn om voor jullie van toegevoegde waarde te kunnen zijn. Na akkoord ontwikkelen we de workshop, training of lecture en plannen we in overleg een locatie, datum en tijd om samen aan de slag te gaan!

Maatwerk of niet, natuurlijk krijg je na afloop van je training of cursus toegang tot ons Mijn Academy portal. Je vindt hier alle cursusinformatie terug, en kunt bovendien handige whitepapers, blogs en links bekijken.

Wil je meer informatie?